Commerciele Club Ooststellingwerf
Commerciele Club Ooststellingwerf
 

Wybe Iedema

Wybe Iedema

Naam bedrijf: Iedema Projectstoffering B.V.
Functie:  
Adres: Vaart zz 65
Postcode + woonplaats: 8426 AG Appelscha
Postadres: Postbus 97
Postcode + woonplaats: 8426 ZN Appelscha
Telefoonnummer: 0516 432 941
Telefoonnummer rechtstreeks:  
Mobiel nummer: 06 5389 1652
     
E-mailadres algemeen:
E-mailadres rechtstreeks:
Website: www.iedemaprojectstoffering.nl
  linkedIn
 

Iedema Projectstoffering is specialist in het leggen van vloeren en aanbrengen van vele soorten raambekleding. Wij zijn al 25 jaar actief in de sectoren zorg, overheid, onderwijs en de kantorenmarkt. Onze vakmensen zorgen voor een perfect resultaat.
De beste basis voor uw interieur!

Bezoek Culturele Hoofdstad Leeuwarden

Met ruim 60 leden van de Ondernemerskring Opsterland, de Commerciële Club Weststellingwerf en de Commerciële Club Ooststellingwerf hebben we woensdagmiddag 10 oktober een bezoek gebracht aan de Culturele Hoofdstad Leeuwarden.

Stadswandeling Leeuwarden CCO Keramiekmuseum

lees verder

JB Besturingstechniek opent derde vestiging

Naast de vestigingen in Oosterwolde en Oldenzaal heeft JB Besturingstechniek per 1 november een derde vestiging geopend aan de Zeefbaan 20E te Winschoten.

JB pand Winschoten

lees verder bruin

Uitbreiding Eisenga

Eisenga

Kaasgroothandel Eisenga Kaas is vrijdag 4 september begonnen met de uitbreiding van het pand, gevestigd aan het industrieterrein Venekoten in Oosterwolde.

Het familiebedrijf, dat dit jaar zijn 117e verjaardag viert, is de laatste jaren onder leiding van de vijfde generatie Henk en Ruud Eisenga gestaag gegroeid en toe aan een groter onderkomen.

Burgermeester Harry Oosterman sloeg de eerste paal.

lees-verder-bruin

 

Toekomstvisie CCO
2018-2022

Op donderdag 29 maart 2018 heeft het bestuur van de CCO tijdens de installatie van de nieuwe gemeenteraad van Ooststellingwerf haar Toekomstvisie 2018-2022 uitgereikt aan de raadsleden.

Een gezonde economische ontwikkeling is een voorwaarde voor een goed woon- en leefklimaat in de gemeente Ooststellingwerf. Wonen en werken in een prachtige omgeving, goede bereikbaarheid, een gezond bedrijfsleven en een ondernemende gemeente zijn de bouwstenen voor het beleid in de komende bestuursperiode. 

CCO Toekomstvisie 2018 2022

button-download

Boonstra Transport behaalt TAPA TSR 1 certificering

Sinds 4 januari is Boonstra Transport uit het Friese Haulerwijk TAPA TSR1 gecertificeerd. Met deze certificering is Boonstra de enige vervoerder in Noord-Nederland die aan deze strenge internationale eisen voor beveiligd vervoer voldoet.

Boonstra Secured Logistics

lees verder

Beleving en samenwerking

Bezoek Bosbergtoren

Het is koud. Ik loop langzaam met behulp van het licht van een zaklantaarn de heuvel van de Bosberg op. Boven op de zandberg staat de nieuwe Bosbergtoren, voorheen de Belvedère van Appelscha. Een prachtig bouwsel van staal dat doet denken aan een boom en mooi opgaat in het landschap. Met mijn kaartje open ik de toegang en stap in de lift die me in een wip naar boven brengt.

Er gaat een nieuwe wereld voor me open: een prachtig uitzicht, al is het donker en gloort er nog licht aan de horizon van de zon die een half uur geleden is ondergegaan.

Appelscha Bosbergtoren

lees verder bruin

Collectieve beveiliging bedrijfsterreinen in Ooststellingwerf

Op 17 maart 2014 heeft een collectief van deelnemers besloten om de gezamenlijke surveillanceactiviteiten in Ooststellingwerf onder te brengen in de 'Deelnemersvereniging beveiliging bedrijfsterreinen Ooststellingwerf', afgekort 'DbbO'.


lees-verder-bruin