Commerciele Club Ooststellingwerf
Commerciele Club Ooststellingwerf
 

25 februari 2019

Bijeenkomst Cybercriminaliteit

"Ons gebeurt helemaal niets"

Cybercriminaliteit is een dagelijks onderwerp in de media. Grote organisaties worden gecompromitteerd, de impact is enorm. Maar is deze vorm van criminaliteit ook een bedreiging voor ons, het MKB. Rolf van Zoelen en Stefan Zevenberg nemen ons mee in moderne IT ontwikkelingen, voorbeelden van hacks en mooie anekdotes over onze “nieuwe wereld”.

Stefan Zevenberg is oprichter van NewComm IT (een gespecialiseerd bedrijf in IT Security) en bevlogen verteller over risico’s en kansen aangaande cybercriminaliteit. Hij zaait vertwijfeling, maar hoopt daarmee ook dat beveiliging van informatie een onderwerp wordt op de agenda.

Maar ook zal Rolf van Zoelen nader ingaan op maatregelen welke BRF heeft getroffen en waar wij van kunnen leren. Wet- en regelgeving, de gebruiker, procedures en techniek spelen in deze presentatie een belangrijke rol.

Rolf van Zoelen is binnen BRF verantwoordelijk voor de implementatie en naleving van het Informatie Security Management Systeem en heeft jarenlange ervaring in de proces- en bewustwordingskant van informatiebeveiliging. Onder zijn leiding heeft BRF een uiterst belangrijke certificering behaald voor informatiebeveiliging (ISO27001).

Het programma is als volgt:
17.30 uur ontvangst
18.15 uur buffet
19.30 uur lezing over Cybercriminaliteit door Dhr. R van Zoelen en Dhr. S Zevenberg.
20.30 uur nazit

Locatie:
Grand Cafe De Hildenberg
Gruun 5 8426 NA Appelscha

aanmelden blauw

Bekijk presentielijst

 

Contact

Commerciële Club Ooststellingwerf
p/a Venekoterweg 5
8431 HG Oosterwolde