Commerciele Club Ooststellingwerf
Commerciele Club Ooststellingwerf
 

Zorggroep Liante prolongeert gouden keurmerk

Zorggroep Liante heeft haar gouden PREZO keurmerk voor alle locaties verlengd. De organisatie onderging audits ten behoeve van het PREZO keurmerk voor de intramurale ouderenzorg en thuiszorg.

Woonzorgcentrum Riemsoord in Appelscha, het jongste onderdeel van Zorggroep Liante, onderging voor het eerst een volledige audit.

Zorggroep Liante beschikt al sinds 2011 over het gouden PREZO Keurmerk. PREZO staat voor PREstaties in de ZOrg. Het gouden PREZO keurmerk wordt afgegeven aan organisaties waar medewerkers én beleidsmakers/ bestuurders werken aan zelfevaluatie, kwaliteitsverbetering en certificering gericht op goede resultaten voor de cliënten.

Onlangs zijn ook de uitkomsten van de zogenaamde CQ-meting, waarbij een onafhankelijk bureau onderzocht heeft hoe cliënten de zorgverlening ervaren, bekend geworden. In de uitkomsten van deze CQ meting ziet Zorggroep Liante de goede resultaten van de PREZO audit bevestigd. Cliënten van Zorggroep Liante zijn volgens het cliënttevredenheidsonderzoek vooral zeer tevreden over de gastvrijheid, de voeding en de ervaren bejegening (respect). Cliënten bevelen Zorggroep Liante aan met rapportcijfer 9.

Ook keuringsdienst Veiligvoedsel.nl bezocht in de afgelopen periode de verschillende locaties van Zorggroep Liante. Zij deed onderzoek naar de voedselveiligheid in de keukens, restaurants, afdelingen en inpandige buurtsupers. De uitkomsten waren ook zeer goed, hetgeen Zorggroep Liante de nominatie van Beste Zorggroep opleverde bij de Veiligvoedselawards 2015.