Commerciele Club Ooststellingwerf
Commerciele Club Ooststellingwerf
 

profiel-foto

Barry Veenstra

Naam bedrijf: Bouwgroep DE Jong
Functie: directeur
Adres: Hornleger 2
Postcode + woonplaats: 8431 HL Oosterwolde
Postadres: Postbus 151
Postcode + woonplaats: 8430 AD Oosterwolde
Telefoonnummer: 0516 51 22 80
Faxnummer: 0516 51 52 53 
Mobiel nummer:  
     
E-mailadres algemeen:
E-mailadres rechtstreeks:  
Website: www.bouwgroepdejong.nl
  linkedIntwitter-icoonfacebook-icoon
 

Bouwen is in oorsprong het realiseren van een bouwwerk. De stappen vóór het bouwen bepalen de mate van het succes. En ons succes is behaald als de opdrachtgever zijn echte doel heeft bereikt. Verbinden, meedenken en organiseren vóórdat we gaan bouwen dat is de essentie!

 

Bouwen begint bij een goed idee. DE Jong denkt mee. Wij leggen verbindingen tussen partijen om het bouwproject te realiseren. We zijn open in wat we doen en ook over hoe we dat willen doen. En wij houden van brainstormen. We vragen door, totdat we bij het werkelijke doel van het project komen. Door in het beginstadium veel vragen te stellen, komen we tot het allerbeste plan.

 

De juiste vraag kan namelijk leiden tot een andere oplossing. DE oplossing, waar nog niet aan gedacht is. Dat is een meerwaarde voor u, nog voordat wij beginnen met bouwen. En dan is het tijd om spijkers met koppen te slaan. Wij maken van uw droomproject werkelijkheid. Verbinden, meedenken, organiseren en realiseren, dat is wat ons betreft de essentie van bouwen.

 

 

Contact

Commerciële Club Ooststellingwerf
p/a Anne Vondelingstraat 49
8426 LC Appelscha