Commerciele Club Ooststellingwerf
Commerciele Club Ooststellingwerf
 

Start nieuwe seizoen bij Family Appelscha

2 september 2022

Begin september zijn we ons nieuwe seizoen gestart met een gezellige vrijdagmiddagborrel bij Family Appelscha. Dit is de nieuwe onderneming van Jan Willems en Alida van Dellen.

Family Appelscha CCO

Na 24 jaar succesvol Alida’s Smulpaleis in Roden gerund te hebben en 2,5 jaar Piepers en Paupers in Veenhuizen, zijn ze in mei met Family Appelscha aan een nieuw hoofdstuk begonnen. Jan heeft ons er tijdens het diner alles over verteld.

Family is een franchise-organisatie die 53 eethuizen telt met zelfstandig werkende ondernemers. Veertig zaken zijn in de Randstad gevestigd. De komende jaren wil de organisatie groeien in Noord-Nederland, vandaar dat een samenwerking is aangegaan met Jan en Alida.

De vestiging in Appelscha is één van de grootste binnen de 'Family'. De nadruk ligt bij deze locatie op het eethuis en iets minder op het gedeelte 'afhaal cafetaria'.

De komende jaren heeft het team als doel om eerste te worden in de Terras Top 100 van vakblad Misset Horeca. Met Alida’s Smulpaleis zijn Jan en Alida met hun team in 2015 uitgeroepen tot beste cafetaria van Nederland.

Wij hebben in ieder geval genoten van een gezellige borrel en lekkere hap. Bedankt voor de gastvrijheid Family Appelscha.