Commerciele Club Ooststellingwerf
Commerciele Club Ooststellingwerf
 

CCO houdt EV-avond

28 november 2023

Elektrische mobiliteit een goede optie voor jouw bedrijf? De leden van de Commerciële Club Ooststellingwerf kunnen na gisteravond in ieder geval beter een keuze maken. Ze werden in het Biosintrum uitgebreid geïnformeerd over elektrisch rijden. De presentatie werd verzorgd door Ruud Beukers op uitnodiging van CCO-lid Auto Kort.bijeenkomst 27 11 23 3

Ruud Beukers is een bevlogen automotive EV-inspirator. Met de oprichting van EDGe Mobility in 2019 heeft hij zich gepositioneerd als een cruciale speler in de transitie naar elektrische mobiliteit. Met veel plezier deelde hij zijn kennis en ervaring met de leden van de CCO.

Het werd een interactieve presentatie. Na een korte inleiding werden via de tool Mentimeter diverse vragen aan de aanwezigen voorgelegd, zoals ‘welke aandrijving heeft uw personenauto?’ en ‘wat wordt de aandrijving van de toekomst?’. Aardig wat leden blijken al gebruik te maken van elektrische mobiliteit, zowel privé als bedrijfsmatig.

Aan de hand van de antwoorden van het publiek ging Ruud dieper op de materie in. Zo werd onder andere inzichtelijk gemaakt welke aandrijving het hoogste rendement heeft, welke oplaadmogelijkheden er zijn en met welke kosten je allemaal rekening moet houden.

Na afloop van de presentatie werd de mogelijkheid geboden diverse elektrische (bedrijfs)auto’s uit te proberen. In de praktijk blijkt elektrisch rijden goed te bevallen, maar naar het kostenplaatje zal nog kritisch gekeken worden. Tijdens de nazit werden er door de ruim dertig aanwezigen nog volop ervaringen uitgewisseld.

bijeenkomst 27 11 23 1

bijeenkomst 27 11 23 2

bijeenkomst 27 11 23 3a

bijeenkomst 27 11 23 4

bijeenkomst 27 11 23 5

bijeenkomst 27 11 23 6

bijeenkomst 27 11 23 7

bijeenkomst 27 11 23 8