Commerciele Club Ooststellingwerf
Commerciele Club Ooststellingwerf
 

‘OERsterke’ avond voor leden CCO

 26 februari 2024

 De Algemene Ledenvergadering van de Commerciële Club Ooststellingwerf werd maandagavond gecombineerd met een lezing door Dorian Zwartepoorte uit Haule. Als OERsterk leefstijlcoach nam ze de aanwezigen mee in het thema ‘Een gezond lijf is een gezond bedrijf’. Het leverde verrassende inzichten op.cco 26 02 24 2a 

 

Wist je bijvoorbeeld dat ruim 10 miljoen mensen in Nederland kampen met een chronische aandoening? Of dat één op de vijf mensen te maken krijgt met een burn-out? Tijd voor verandering dus, aldus de spreekster. En dat kan door te zorgen voor onder andere meer ontspanning, gezondere voeding, meer bewegen en minder stress. Individueel, maar ook op de werkvloer. Diverse bedrijven uit Ooststellingwerf maken inmiddels gebruik van de diensten van deze onderneemster.

cco 26 02 24 1a

cco 26 02 24 4

cco 26 02 24 5

cco 26 02 24 3a

De bijeenkomst die werd gehouden in ’t Witte Huis in Donkerbroek ging van start met een passende OERsterk-maaltijd. Dit gezonde buffet viel bij iedereen goed in de smaak. Aansluitend vond de ALV plaats.

Er werd afscheid genomen van bestuurslid Jacob Koopmans en adviseur Jeep Dijkstra. André Moes is tot nieuw bestuurslid benoemd.
Vier aanwezigen stapten tijdens deze bijeenkomst op de gouden zeepkist. Lars Boersma introduceerde zichzelf als nieuwe medewerker van D-jobs Uitzendburo. Ale Kort bracht een update over de beveiliging op en rondom het industrieterrein in Oosterwolde. Wietze Jongsma vertelde over De Zilveren Bal en Maaija de Roos over de Friese Rijders.
Al met al een gevarieerde en boeiende avond.

cco 26 02 24 6

cco 26 02 24 6a

cco 26 02 24 zeepkist