Commerciele Club Ooststellingwerf
Commerciele Club Ooststellingwerf
 

CCO brengt bezoek aan EUROstyle

22 oktober 2024

 De Commerciële Club Ooststellingwerf was maandagavond te gast bij EUROstyle in Oosterwolde. Het is het bedrijf achter onder andere het bekende merk ECOstyle. De medewerkers Leon van Hooff en Jacob Pathuis verzorgden een presentatie en uitgebreide rondleiding.CCO 2024 bezoek ecostyle 6

EUROstyle is een familiebedrijf, in 1967 opgericht door Jan Zwart. Hij zag kansen in het leveren van natuurlijke, milieuvriendelijke bemestings- en plaagoplossingen. Anno 2024 heeft het bedrijf vestigingen in Nederland, Denemarken en België. In de twee eerstgenoemde landen is EUROstyle in de retail met het merk ECOstyle marktleider. Met ECOstyle Professional richt het bedrijf zich op 100% natuurlijk producten voor de groensector, land- en tuinbouw, boomkwekerijen en gemeenten. Met de derde tak VITALstyle biedt het bedrijf natuurlijke voeding en gezondheidsproducten voor paarden, honden en katten.

Niet alleen in de producten, maar ook in de bedrijfsvoering richt EUROstyle zich op duurzaamheid. Het hoofdkantoor is gevestigd op het ECOmunitypark in Oosterwolde en is evenals het naastgelegen distributiecentrum circulair gebouwd. Aanwezig CCO-lid Edwin Walstra gaf spontaan uitleg over het door zijn bedrijf aangelegde duurzame warmte- en koelingssysteem. De gebouwen zijn energieneutraal en hebben de hoogste BREEAM-certificering. Sinds deze maand is het bedrijf ook B-Corp gecertificeerd.

De avond was voor de circa dertig aanwezige leden een inspirerende en leerzame ervaring. We danken EUROstyle hartelijk voor de warme ontvangst en de kans om een uitgebreid kijk achter de schermen te krijgen.

CCO 2024 bezoek ecostyle 1

CCO 2024 bezoek ecostyle 2

CCO 2024 bezoek ecostyle 5

CCO 2024 bezoek ecostyle 7

CCO 2024 bezoek ecostyle 7a

CCO 2024 bezoek ecostyle 8

CCO 2024 bezoek ecostyle 8a

CCO 2024 bezoek ecostyle 9

CCO 2024 bezoek ecostyle 10

 

 

Contact

Commerciële Club Ooststellingwerf
p/a Anne Vondelingstraat 49
8426 LC Appelscha