Commerciele Club Ooststellingwerf
Commerciele Club Ooststellingwerf
 

Samenwerking

De Commerciële Club Ooststellingwerf is aktief binnen diverse samenwerkingsverbanden. Structureel is er overleg met het bestuur van de gemeente Ooststellingwerf en de Commerciële Club Weststellingwerf.

De Commerciële Club Ooststellingwerf werkt onder andere samen met:

logo-gemeente

De gemeente Ooststellingwerf is een belangrijke partner van de Commerciële Club Ooststellingwerf. Er is structureel overleg met het gemeentebestuur over ontwikkelingen welke invloed hebben over ondernemen in de gemeente. 

Het bestuur van de Commerciële Club Ooststellingwerf of een andere geselecteerde afvaardiging van de vereniging neemt indien nodig zitting in commissies welke invloed hebben op ontwikkelingen in Ooststellingwerf.

Meer informatie over de gemeente Ooststellingwerf vindt u op www.ooststellingwerf.nl

ccw-logo

De Commerciële Club Weststellingwerf is een vergelijkbare vereniging van ondernemers in de buurgemeente Weststellingwerf. Regelmatig zijn de belangen van de CCW gelijk aan die van onze vereniging en wordt er samen opgetrokken in overleggen met andere partijen.

De besturen van de CCW en CCO hebben regelmatig onderling contact over ontwikkelingen die beiden aangaan.

Meer informatie over de Commerciële Club Weststellingwerf vindt u op www.ccweststellingwerf.nl

oko-logo

Ondernemerskring Opsterland is een vergelijkbare vereniging van ondernemers in de buurgemeente Opsterland. Regelmatig zijn de belangen van OKO gelijk aan die van onze vereniging en wordt er samen opgetrokken in overleggen met andere partijen.

De besturen van OKO en CCO hebben regelmatig onderling contact over ontwikkelingen die beiden aangaan.

Meer informatie over Ondernemerskring Opsterland vindt u op www.oko-opsterland.nl

KvK logo

De Kamer van Koophandel en de Commerciële Club Ooststellingwerf hebben goede banden. Er is binnen de organisatie een vaste contactpersoon voor ondernemersverenigingen uit de gemeente Ooststellingwerf.

Diverse projecten zijn intussen door de Kamer van Koophandel samen met de Commerciële Club Ooststellingwerf begeleid. Hierin wordt dan gebruik gemaakt van de aanwezige kennis bij de Kamer van Koophandel, maar ook van bijvoorbeeld de mogelijkheid tot onafhankelijk voorzitterschap.

  logo-op

Oosterwolde Promotion is een vereniging van en voor ondernemers in Oosterwolde (Fr.)

Het doel van de vereniging is organisatie en ondersteuning van activiteiten en evenementen die bijdragen aan een beter ondernemersklimaat in Oosterwolde.

Daarnaast is de vereniging belangenbehartiger van de ondernemers door nauwe contacten met het gemeente- en provinciebestuur, commerciële clubs en de Kamer van Koophandel.

Meer informatie over Oosterwolde Promotion vindt u op www.oosterwoldepromotion.nl

 

Contact

Commerciële Club Ooststellingwerf
p/a Anne Vondelingstraat 49
8426 LC Appelscha