Commerciele Club Ooststellingwerf
Commerciele Club Ooststellingwerf
 

CCO te gast bij De Vrije Vogel

11 juni 2024

 De Commerciële Club Ooststellingwerf was vrijdag te gast bij De Vrije Vogel in Elsloo. Dit is de onderneming van de CCO-leden Johan en Annemieke Elsenaar.bijeenkomst cco 7 6 24 7

Al eerder bracht de CCO een bezoek aan dit prachtige recreatiebedrijf, maar de laatste paar jaar is er veel veranderd. Johan vertelde de aanwezigen allereerst over de coronaperiode bij De Vrije Vogel. Het is een heftige tijd geweest. Desondanks zijn deze ondernemers positief gebleven en hebben ze met veel enthousiasme de draad weer opgepakt. En hoe!  Zo is het zwembad omgetoverd tot een stijlvol, duurzaam wellness-plein met zwemspa, jacuzzi en sauna. Het restaurant is vernieuwd en ruimer geworden, met uitzicht op het Drents-Friese Wold. Tevens heeft De Vrije Vogel, van oorsprong een groepsaccommodatie, er een hotelfunctie bijgekregen.

bijeenkomst cco 7 6 24

Na de presentatie werd, in samenwerking met de dochters van Johan en Annemieke, een heerlijke barbecue verzorgd. Mooi om te zien dat ook de kinderen nauw betrokken zijn bij de bedrijfsvoering. Een echt familiebedrijf en dat voel je aan alles.

bijeenkomst cco 7 6 24 1

bijeenkomst cco 7 6 24 2

bijeenkomst cco 7 6 24 3

bijeenkomst cco 7 6 24 4

bijeenkomst cco 7 6 24 5

bijeenkomst cco 7 6 24 6

bijeenkomst cco 7 6 24 8

bijeenkomst cco 7 6 24 9 

bijeenkomst cco 7 6 24 10

Als CCO hebben we kunnen genieten van een gezellige avond in een informele sfeer. Mooi om hiermee het seizoen af te kunnen sluiten. In september pakken we de draad weer op. Binnenkort wordt de activiteitenkalender bekendgemaakt.